Aftellen en inpakken! - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Anouk & Lotte Singor - WaarBenJij.nu Aftellen en inpakken! - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Anouk & Lotte Singor - WaarBenJij.nu

Aftellen en inpakken!

Door: Anouk

Blijf op de hoogte en volg Anouk & Lotte

02 November 2013 | Nederland, Amsterdam

Nou, vandaag kunnen we dan echt aftellen! Aanstaande maandag gaan we voor zes maanden naar de andere kant van de wereld! We vliegen eerst naar Singapore (waar we 15 uur(!) moeten wachten) en vliegen dan door naar Christchurch. In Singapore worden we rondgeleid door vrienden van Lotte. Misschien nemen we zelfs een duik in hun zwembad! wat een begin van een wereldreis, hè?

Maar nu zijn we al druk bezig met voorbereidingen! Beiden hebben we onze tassen al ingepakt. Ik heb er enorm veel zin in, maar ben ook enorm zenuwachtig. Vandaag en morgen neem ik nog afscheid van familie en vrienden, maar dan zal het avontuur echt gaan beginnen. Ik zal de komende tijd m'n best doen om onze avonturen bij te houden op deze blog, maar kan niks beloven!

• 03 November 2013 - 19:56

Mindy:

Het vonduu gaat beginnen dames!!! Ik wen jullie een hele goede vlucht, hel veel geluk en vooral plezier! Doe voorzichtig en geniet!!!

Ik hou jullie (blog) in de gaten ;)

Veel liefs!!

• 03 November 2013 - 20:04

Mindy:

vonduu=avontuur

• 05 November 2013 - 11:08

Buffie:

Hoy Lotte en Anouk. Tot nu toe alles OK? En.. nog gezwommen in Singapore??
    Volg jullie.
    toy toy