Christchurch
Blijf op de hoogte en volg Anouk & Lotte
10 November 2013 | Nieuw Zeeland, Christchurch
10 November 2013 - 22:21
Astrid:
Hi ladies, wat een leuk verslag. Jullie maken al heel wat mee zeg. Jammer dat het geen lekker weer is. Dat zou alles toch anders maken. Best wel indrukwekkend denk ik, die 'spookstad'. En toch wel gek, als iemand in het Nederlands tegen jullie begint te praten. Iemand die al zo lang daar woont! Anouk, het valt me wel van je tegen dat Lotte degene is, die de dolfijnen eerder ontdekt dan jij. Dat ben ik niet van je gewend na Canada. Hahaha
Meiden, ga zo door. Veel plezier en ik blijf jullie volgen.
11 November 2013 - 07:57
Sonja:
Wat leuk om weer iets van jullie ervaringen te lezen en toch al veel gedaan in korte tijd!
Geniet nog lekker en tot het volgende verslag!
11 November 2013 - 09:06
Peggy:
Ik ben jaloers op jullie meiden, wat maken jullie een leuke dingen mee! Zijn er foto's gemaakt van Lotte die een pinguin nadoet? Ik kan niet wachten om die te zien! ;) x -
11 November 2013 - 12:20
Ooms:
Wat een leuk verslag van jullie belevenissen.Ik heb de kaart van N.Z. erbij gepakt om te kijken waar jullie nu zijn. Hier alles goed. Kijk weer uit naar het volgende relaas en wens jullie een fijne tijd toe .
Geweldig dat jullie dit allemaal kunt meemaken. Veel plezier!!groeten Ooms -
11 November 2013 - 17:47
Mindy:
Heej Ladies!
Wat een leuk verslag! Heerlijk om te lezen dat jullie ondanks dat sommige dingen een beetje tegen vallen (o.a. t weer) jullie je toch vermaken en lol hebb en (met lotte's dieren immitaties :P )
En ookal vallen sommige dingen een beetje tegen, dat mag de pret niet derfen en jullie hebben nog zooooooveeel meer te beleven en ik ben er van overtuigd dat het merendeel niet tegen zal vallen!!!!
Geniet!
P.s. Lot met Joy gaat het super!! Ze accepteerd het halster (al na 2 dagen) alsof ze nooit anders gewend is, ze stopt zo haar neus er in hihi en ik heb al een paar keer met haar aan de hand alngs de weg en in het bos gewandeld (zonder andere paarden) en ze is zooo super braaf!! op wat kleine mini misstapjes van spannende dingen na, maar dat is logies :D
xxxxx
11 November 2013 - 18:08
Marijke:
Veel plezier in Dunedin! XXX -
11 November 2013 - 19:17
Monique:
Wat heerlijk om jullie verslag te lezen, kunnen we een beetje mee genieten. Anouk heb je de video functie van de camera van Lotte uitgeprobeerd op de boot??? Wat zou ik dat graag willen zien..... Toch niet voor niets op de theaterschool geweest.. Het weer gaat steeds beter worden daar en hier kouder. Het gaat helemaal goed komen. Have fun knuffels van ons